Rootline

Goerner Packaging

Content

Goerner Packaging Austria

Inovaţia permanentă nu este doar viziunea noastră, este misiunea noastră.

Goerner Packaging România

Ambalare inteligentă realizată de oameni inteligenţi.
Tipărire
Toate procesele de imprimare sunt supravegheate vigilent de către un angajat cu specializare de top în tipărirea offset.
Cutiile pliante industriale
Cutiile pliante industriale de calitate superioară necesită un echipament de producţie de calitate superioară.
Tipărire
La tipărire sunt corectate şi ajustate automat abaterile cromatice apărute.
Integrate asigură
Sistemele de supraveghere integrate asigură rezultate bune de lipire şi o calitate optimă a cutiilor pliante.

Clienţii noştri ştiu ce vor şi noi ştim să îndeplinim aceste dorinţe.

Clienţii noştri trebuie să rămână competitivi şi ambalajul contribuie la acest lucru. Desfăşurarea strictă a proceselor ne permite să oferim un concept convingător d.p.d.v. economic, logistic şi calitativ. Acest lucru funcţionează numai pentru că ne reinventăm permanent, pentru că ne monitorizăm procesele şi facem asta împreună cu angajaţii noştri. Numai astfel putem dobândi avantaje concurenţiale decisive, astfel încât să putem realiza următorul salt calitativ.

Inovaţia nu trebuie să fie întotdeauna la un nivel înalt de creativitate. Procesele de dezvoltare sunt comparabile cu procesele de producţie care vizează execuţia. În acest scop este necesar un management de proiect bine conceput care să reprezinte reperul central în cazul noilor procese .

Ne susţinem clienţii în stabilirea de condiţii noi pe piaţă.

Know How consistent din Austria – angajaţi implicaţi – investiţii mari

Printr-un management standardizat al proceselor şi printr-o calitate constantă, locaţia din România satisface cerinţele înalte ale industriei tehnice. Criteriul nostru este acela de a creşte potenţialul de creare a valorilor şi de a-l oferi clienţilor sub forma avantajului de preţ.

Acest lucru ne reuşeşte numai printr-o cultură de firmă pozitivă. Bine calificaţi în Austria, majoritatea angajaţilor noştri ne sunt alături încă de la început. Ne-am concentrat pe fluidizarea proceselor de producţie şi pe reducerea risipei.

Investiţiile pentru creşterea productivităţii şi a disponibilităţii parcului de maşini de calitate superioară reprezintă dovada unei gândiri şi acţiuni pe termen lung.

Încrederea clienţilor noştri ne confirmă.

 


 

Produse
Produse
Produse

Relaţiile cu clienţii sunt relaţii de-o viaţă. Relaţiile pasagere sunt prea puţin pentru noi

EATON: „Companiile Eaton şi Goerner au cooperat strâns la definirea oportunităţilor şi aplicarea soluţiilor de ambalare optimizate în mai multe locaţii Eaton din Europa. Experienţa Goerner şi ideile generatoare de valoare au contribuit la reducerea costurilor cu ambalajele ale Eaton, îmbunătăţind totodată protecţia şi calitatea produselor pe parcursul transportului către destinaţiile finale."

 

Vezi referinţe
 
 

Segmentele de piaţă şi punctele noastre forte

Cote de export

40% Goerner Packaging Austria
80% Goerner Packaging România

Segmente de piaţă

60% industria tehnică
40% industria alimentară

Vezi pieţe
 
 

Produse
Produse

 

 

Trusty Report Logo