Rootline

Goerner Packaging

Fluxul de lucru

Content

Stabilim norme noi în materie de management al proiectelor

Pentru Goerner Packaging, managementul proiectelor nu este doar un stereotip, ci o misiune. Normele şi criteriile noastre de succes le garantează clienţilor noştri soluţii adaptate pentru eficienţă, rapiditate, resurse calitative şi costuri avantajoase. Ierarhiile extinse din cadrul întreprinderii noastre permit adaptarea planificării producţiei şi a execuţiei la necesităţile clienţilor şi la piaţă – rapid, flexibil şi avantajos ca preţ.

 

 

Serviciul nostru pentru clienţi este bazat pe adaptarea la client

De la serviciul pentru clienţi, trecând prin producţie şi până la logistică, procesele de producţie sunt corelate printr-o programare a iniţierii lor, o desfăşurare organizată şi o finalizare programată. Echipa noastră este perfect instruită pentru a garanta satisfacţia deplină a clienţilor noştri.

Principiul nostru de căpătâi este asistarea profesională completă a clienţilor noştri. Echipa noastră deţine cunoştinţe de specialitate pentru a elabora, împreună cu clientul, soluţii individuale şi eficiente pentru firma acestuia. Prin intermediul cunoştinţelor de specialitate în fluxul de lucru, procesele de producţie şi procesele de echipă sunt perfect corelate şi garantează astfel o susţinere fără sincope a proceselor afacerii.

 


 

Consultanţă
Consultanţă

Adaptarea la client presupune contact personal, onestitate, corectitudine şi transparenţă. Clienţi sunt partenerii noştri.

 

Dezvoltarea proiectului
Dezvoltarea proiectului

Planificarea comună, siguranţa procesului, punerea în aplicare de înalt nivel la nivel comercial şi tehnic – acestea nu sunt doar lozinci.

 

 

Planificarea
Planificarea

Feel & believe it – o mostră originală pentru fiecare comandă garantează rezultatele optime. În cazul comenzilor mari, este utilizată totodată o matriţă de model produsă individual, pentru a putea verifica produsele referitor la calitate.

 

 

Imprimarea
Imprimarea

Toate procesele de imprimare sunt supravegheate vigilent de către un angajat specializat în tipărirea (imprimarea) offset. Abaterile cromatice sunt corectate automat şi sunt adaptate la coala model validată de client.

 

 

Ştanţarea
Ştanţarea

Fiind conştienţi de importanţa resurselor, produsele noastre optimizate d.p.d.v al formatului sunt imprimate pe coală întreagă şi sunt ştanţate, desfăcute şi separate cu precizie.

 

Lipirea
Lipirea

Maşinile noastre de lipit sunt dotate cu cititoare de coduri de bare şi staţii de ejectare automate. Cutiile pliante defectuoase sunt imediat triate. O tehnologie specială pentru monitorizarea lipirii asigură rezultate bune.

 

 

Controlul calităţii
Controlul calităţii

Pe parcursul întregului proces de producţie, Goerner livrează calitate pentru clienţi. Acest lucru este asigurat, pe lângă modalităţile tehnice de monitorizare, de angajaţii implicaţi în garantarea calităţii.

 

 

Logistica
Logistica

Motto-ul Goerner-Standard, just in time. Organizarea şi planificarea eficientă, un depozit corespunzător pentru materiile prime şi o reţea de achiziţionare centrală, extinsă şi suprafeţele mari de depozitare garantează un proces fără sincope în materie de logistică şi respectarea termenelor.